Politik citra di Malaysia antara kebenaran dan kepalsuan - Ismail Hashim Yahaya (Strategic Information and Research Development Centre, 2014)
Buku ini yang pertama seumpamanya di negara ini yang membicarakan mengenai politik dari perspektif citra. Walau citra atau imej sering dikaitkan dengan periklanan tetapi Ismail Hashim telah cuba mengaitkan aspek pengwajahan senario politik negara dari sudut pandangan citra.