Dasar wanita negara mengarusperdanakan gender dalam sektor politik & pekerjaan - Azizan Zainuddin; Kartini Aboo Talib@Khalid (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2021)
Buku ini mengetengahkan perbincangan konsep mengarusperdanakan gender yang dikatakan dapat memberikan kesaksamaan serta keadilan terhadap wanita dalam sektor politik dan pekerjaan.