Aku budak medik 3.0 stetoskop - Saza S.; Fahd Razy (Kata Pilar Books, 2017)
Ikuti pengalaman menjadi budak medik yang berwarna-warni bukan sekadar merah darah dan putih white coat. Dunia budak medik tidak semuanya pelangi- bahkan lebig banyak guruh dan ribut. Keringat dan air mata. Hidup dan mati. Tanggungjawab. Kerja keras. Kegagalan. Ujian demi ujian.