Warga emas cabaran dan keperluan sokongan sosial - Suresh Kumar N. Vellymalay (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2020)
Buku ini merungkai tanggungjawab yang perlu dipikul oleh institusi keluarga dan pelbagai pihak dalam menjamin sokongan sosial agar kebajian warga emas tidak terabai.