Dilema - Muharikah 1983- (Iman Publication Sdn Bhd, 2020)
"Iman! Come here!" Jeritan Aleph mengejutkannya, lantas dia berlari ke bilik mak cik Khadijah, meninggalkan fail yang berselerakan. "Doktor Iman!" Bang! Badannya terasa sakit. Kepalanya terhantuk ke lantai. Perutnya terasa begitu sakit. Dia terasa ada aliran cecair yang mengalir di celah kakinya. "Iman!" Dia terdengar lagi suara Aleph berulang kali memanggil namanya. Kali ini nadanya bertukar. "Code blue! A doctor has collapsed! Please call anaest, stat!" Jeritan suara Aleph sayup-sayup menjadi perlahan. Berpinar. Gelap.