Hanya Tuhan yang tahu - Liyana Farok (Gelari Ilmu Sdn Bhd, 2020)
Jika seseorang itu menjadikan dunia yang fana sebagai matlamat utama, meski secara zahir berada di syurga namun secara maknawi dia berada di neraka. Dan jika seseorang menjadikan alam baqa' sebagai tujuan, seteruk mana pun ujian yang singgah pasti dia melihat dunia sebagai dewan menunggu syurga. Melihat setiap ujian itu indah, akan terus tabah dan sentiasa bersyukur dalam kesabaran. Berkonsepkan bait kata-kata nasihat indah berpuisi, dihiasi reka letak warna-warni, menjadikan buku ini sangat menarik dan seronok dibaca secara santai.