Saya sakit apa doktor? - Abdul bin Rahim Dr. 1958- (Galeri Ilmu Sdn. Bhd., 2020)
Buku ini mengandungi ilmu kesihatan dan juga maklumat penyakit lazim yang sering dialami oleh masyarakat. Ia menjawab persoalan Jenis penyakit yang dihidapi?, Mengapa dan bagaimana penyakit berlaku?, Siapa yang boleh kena sesuatu penyakit itu?, Bagaimana bentuk pencegahan dan rawatannya?, Bilakah perlu berjumpa doktor?. Secara keseluruhannya penulis menggunakan pendekatan gaya bahasa yang mudah, ringkas dan sesekali berjenaka.