Jangan tutup lampu... serulah... wahai roh... : cereka Taiwan - Yap, Zhuo Yong; Khairani (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2020)
"Kau nampak cantik kalau pakai baju merah!" Ya ke? Bukan ke warna tu senang tarik perhatian 'Dia'? "Jadi janganlah bertindak melulu!" Sebab bila-bila masa je, dia akan balas dendam! "Tolonglah aku... Aku merayu sangat-sangat!" Bila terdesak, kita akan buat apa saja untuk penuhi nafsu. Tapi kalau tersilap langkah, yang 'dia membisu' tu mungkin akan bangkit untuk menuntut nyawa!