Jangan tutup lampu... puaka dalam bandar... : cereka Australia - Yap, Zhuo Yong; Khairani (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2020)
"Aku tak nak jumpa dia!" Kalau boleh semua staf hotel nak elak bertembung dengan 'gadis' tu. "Jangan naik train kat taman tema tu! Kalau tak..." Ah, rupanya tempat tu berhantu! Meskipun terkenal sebagai bandar tersibuk, namun ia tu tak terlepas daripada legenda seram hingga penduduknya terpaksa 'kunci mulut'! Apa dah jadi?!! Hayati dan selami 7 karya misteri ini. Bersedialah dengan kehadiran 'dia'...