Pendiam? memahami personaliti introvert dalam dunia ekstrovert - Aiman Azlan; Aqila Masri (Iman Publication Sdn Bhd, 2020)
"Awak ni lone ranger ke?" "Puan, anak puan di rumah memang senyap ya?" "Dia tu pemalu orangnya..." *** Biasanya, kita akan lihat ada dua jenis orang di sekeliling kita. Satu ialah Ekstrovert - yang tampil yakin bercakap, lebih terkehadapan, dan dikenali ramai orang. Satu lagi ialah Introvert - yang kelihatan pasif, pendiam, dan jarang-jarang mengikuti sebarang aktiviti sosial. Adakah menjadi Ekstrovert lebih baik daripada Introvert? Benarkah Introvert perlu ubah diri menjadi lebih Ekstrovert agar lebih berjaya pada masa hadapan? Hakikatnya, setiap seorang daripada kita mempunyai kelebihan tersendiri yang perlu dikenal pasti dan digilap potensinya. 'Pendiam?' menampilkan situasi biasa yang dilalui Introvert dalam masyarakat berserta kupasannya - agar personaliti ini lebih difahami dan dirai dengan kekuatan yang mereka ada.