Cara mudah belajar bahasa Arab bahasa Arab, bahasa Malaysia, English - Pyezan; Sulaiman; Gan, Y.K (Prestasi Publication Sdn. Bhd., 2016)
Buku ini diterbitkan rujukan kepada semua golongan yang ingin mempelejari bahasa Arab penggunaan perkataan , frasa dan ayat yang mudah dapat membantu pembaca mempraktikan pengunaan bahasa Arab dalam perbualan harian mereka.