Rehabilitasi - Faiz Ibrahim (Thebooku, 2015)
Cebisan Kata Ini Dituju Buat Mereka Yang Sudah Cuba Bangkit Tapi Masih Rebah dan Jatuh. Ini Bukan Cerita Dongeng Semata Ini Cerita dari Hati Buat Mereka Yang Mahu Lihat Kasihnya Tuhan Itu Ada Dan Mahu Rasa Cukup Walau Hati Kurang Sempurna.