Kaisar karu - Faiz Ibrahim (Thebooku, 2018)
Kaisar Karu daripada Faiz Ibrahim ni merupakan sebuah buku puisi yang membawa seribu satu rasa dan perasaan. Ianya dihasilkan atas permintaan hangat daripada pembaca yang idamkan sebuah buku Puisi khas, selepas mereka membaca Reinkarnasi, Rehabilitasi dan Regraduasi. Kaisar Karu ini adalah sebuah corak kata-kata indah, perjalanan kehidupan dan perasaan yang tidak terlepas oleh bicara manusia. Kaisar Karu ini membawa pembaca, untuk rasa dan hayati segala perasaan yang tidak tertunai dan akhirnya rasa lega selepas menjiwainya. Kata-kata di dalam ini juga senang dihadam dan tidak akan membebankan manusia yang sudi ambil masa untuk menghargai dan menghayatinya.