Aku dengar kat taman ada... - Lochris; Huiz; Khairani (Siri aku dengar kat..., 2017)
Ramai orang suka isi masa lapang dengan berehat di taman. Tapi pernahkah kamu terfikir, ada buaian bergerak sendiri dan nampak mengerikan? Pernahkah kamu rasa takut bila bermain di taman sampai lewat malam? Dan secara tidak sedar, ada orang tak dikenali ajak kamu bermain bersama-sama? Bila kamu sudi, tiba-tiba dia pula menghilangkan diri? Jadi, jaga-jaga sebab mungkin itu kamu saja yang nampak...