Aku dengar kat tadika ada... - San San (Siri aku dengar kat..., 2020)
"Ingat murid-murid... jangan masuk bilik tu, ya!" Setiap larangan ada sebabnya. Tapi kalau degil juga nak ingkar... "Cikgu, tolonggg...!!!" 'Dia' muncul tanpa diundang dan mencetuskan 1001 tanda tanya. Kenapa tadika pun boleh jadi sasaran 'diorang'? Bukan ke kat sini cuma dipenuhi kasih sayang dan gelak tawa si comel? Apa pun alasan, kita sukar nak sekat langkah 'diorang' lebih-lebih lagi kalau kat situ dah 'ada tanda'!