Cantik - Yanie Ismail (Dear Novels Sdn. Bhd., 2019)
"Tak lama lagi awak akan cantik macam saya Aisha. Awak hanya perlu ikut arahan nenek dan saya" Aisha lihat Azrin menyeringai. "Akad!" kata nenek. Suaranya besar dan berat sehingga sebutannya kurang jelas pada pendengaranku. Aisha masih termangu. "Akad." Kali ini nenek menyebut perkataan itu dengan lebih jelas. Terus Aisha teringat kata-kata Azrin semalam bahawa sebelum memulakan rawatan untuk pertama kali, dia harus mengangkat akad. Aisha menyambut tangan nenek. Sebaik sahaja telapak tangannya bersentuh dengan telapak tangan nenek, terbeliak matanya kerana terkejut. Rasa sejuk tiba-tiba menjalar mencengkam hingga ke tulang hitam...