Hyde - Dhila Asyfa (Dear Novels Sdn. Bhd., 2019)
Mempunyai kawan imaginasi itu satu perkara biasa bagi kanak-kanak. Malangnya untuk Rhea, walaupun usia sudah mencecah 22 tahun, dia tetap ditemani lelaki yang dianggap sekadar teman khayalannya. "Dari dulu lagi, sama saja." Pemegang payung dihulurkan kepadaku. "Hy... Hyde?" Tiba-tiba perkara yang dianggap biasa itu punya jawapan yang berbeza. Setiap kali kejadian menimpa sesiapa yang Rhea kenal, jawapannya hanya ada pada Hyde. "Siapa nama kawan baru Rhea tadi?" Mama kembali meneruskan kerja mengait. Hyde. Dia dah kembali, mama! Dan untuk tahu jawapan itu, Rhea perlu mengotakan janji yang pernah dia katakan. Masalahnya, janji apa dan untuk apa janji tersebut dilafazkan? Rhea sudah lupa. Tak ada secalit memori dan ingatannya tentang apa yang pernah dia janjikan kepada Hyde.