Tuhan, aku mohon jawapanmu - Azura Zamri (Galeri Ilmu Sdn. Bhd., 2018)
Dugaan kita hari ini, insya-Allah Dia tetap permudahkan jalan kita untuk melaluinya biarpun kita merasa seakan tidak menemui apa-apa harapan lagi. Allah yang kirimkan masalah itu untuk menguji sebentar. Jadi, kita mahu keluar daripada laluan kesulitan itu tentunya Tuhan juga yang akan membantu. Sesungguhnya, pertolongan Tuhan tidak pernah diiringi lambat, cepat atau tidak, yang dijanjikan-Nya adalah pada masa yang tepat.