Cinta di bait doa - Mohd. Adrizal 1994- (Rimbunan Islamik Media Sdn. Bhd., 2019)
Buku ini mengandungi jawapan bagi persoalan hati dan perasaan yang dirasakan oleh pembaca. Semoga pembaca dapat melihat hakikat mencintai adalah umpama menenun benang-benang bagi menjadi sehelai kain dan hakikat apabila tenunan itu terurai semula. Kisah cinta selalu menjadi misteri besar dalam kehidupan. Semoga buku ini dapat membongkar misteri cinta, lalu membawakan pengertian sederhana.