Aku dengar kat pinggir bandar ada... - Kin (Siri aku dengar kat..., 2017)
Kawasan pinggir bandar selalunya tidak berpenghuni. Sebab itu banyak roh suka berkumpul di situ. Orang tua selalu ingatkan, jangan panggil nama sebenar ketika berada dalam hutan. Kalau tidak, nanti hantu mempermainkan kamu! Bukan itu sahaja, jangan cakap yang bukan-bukan dan kutip objek sembarangan kerana tindakan ini mungkin menyinggung perasaan 'mereka'!