Aku dengar kat lif ada... - Zuan (Siri aku dengar kat..., 2019)
Pernah tak korang rasa tak selesa bila berseorangan atau bersama orang tak dikenali dalam lif? Tentu korang rasa macam terkurung dalam ruang sempit tu. Lepas tu korang mesti tertanya-tanya siapa akan masuk lepas ni. Ataupun sebenarnya ada kelibat dah tercongok sedang menyeringai sebelah korang?