Cermin diri - Ali Hassan 1964- (Must Read Sdn. Bhd., 2019)
Kita sering tidak mahu mengaku kesilapan, sehingga kadangkala mencari kambing hitam untuk menutup kesalahan atau kesilapan diri sendiri. Kita merasakan seperti kita sahaja yang benar. Kita tidak belajar daripada sejarah kesilapan yang lampau, tetapi sentiasa mencari alasan untuk menang. Walhal, kesilapan lampau itu mampu menjadi cermin untuk menilai diri sendiri, bagi membina identiti yang lebih sempurna.