Taring dan cakar harimau kumbang vs mandril - Xeno (Siri x-venture dunia haiwan III, 2021)
Pasukan X-VENTURE diserang sekumpulan mandil agresif dalam satu misi di Afrika. Sementara itu, Charles kecewa dan meninggalkan pasukan menuju ke menara radio berdekatan. Pertempuran TARING DAN CAKAR dalam Siri X-VENTURE Dunia Haiwan III terkini lebih mengujakan!