Malaikat bertali leher - Amirul Azmeer Asmadi (Puteh Press an imprint of Open Bridge Publications Sdn. Bhd., 2020)
Tidak perlu tunggu jadi baik untuk membuat kebaikan, kerana siapa-siapa sahaja mampu berbuat baik. Usah ditunggu malaikat turun membawa kebaikan, kerana di dalam jiwa kita sudah ada malaikat yang terpendam. Malaikat Bertali Leher menghimpunkan kisah-kisah benar, anekdot tentang orang biasa yang membuat kebaikan, yang tidak mengharapkan pembalasan. Manusia-manusia yang berlatar belakang biasa-biasa, yang ikhlas, yang membuatkan mereka menjadi luar biasa.