Dapur manisan Harajuku - Fujita, Hasumi (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2016)
Meskipun cinta Meru pada Hoshimori bertepuk sebelah tangan, namun cintanya pada manisan tak pernah padam. Keluarga Hoshimori merupakan pemilik Candy Pot, sebuah kedai manisan kat Harajuku. Tapi... Candy Pot alami sikit masalah. Sebaik saja tahu hal ni, Meru tampil untuk beri bantuan. Antara cinta pada manisan dan cinta pada Hoshimori, mana satu keutamaan Meru?