Muhammad rasul terakhir - Rohaily Al-Jawhary Dr (Must Read Sdn. Bhd., 2020)
Buku ini dipenuhi dengan maklumat-maklumat menarik dan jarang ada dalam mana-mana buku sejarah Nabi Muhammad SAW. Ia dipersembah dalam bentuk infografik bagi memudahkan pemahaman pembaca.