An & manisan Jepun - Igari, Soyoko; Sakaki, Tsukasa (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2015)
Apa berlaku pada pelanggan berimej yakuza yang suka keluarkan perkataan pelik seperti 'hampir dibunuh' dan 'harakiri' tu? Identiti dia yang sebenar akan dibongkar. Apa matlamat dia datang ke Mitsuya...? Bukan tu je, An hadapi cabaran bekerja syif lambat buat pertama kali! Apa pula misteri pekerja kedai kek yang macam sorokkan sesuatu tu?