Si singa, I love you! - Ngu, Ivy Mei Ee 1986- (Magic bean, 2020)
"Siapa mamat yang kau suka tu eh?" "Apa hal tiba-tiba nak tahu?" "Aku cuma tak boleh bayangkan lelaki macam mana perempuan bengis macam kau suka. Lelaki tu bengis juga ke? Atau dia jenis budiman? Ceritalah kat aku." • • • Zayn yang penakut dan lemah berubah jadi lelaki sasa dan handsome bila menginjak dewasa. Lain pula dengan Teina aka 'singa betina' yang terkenal dengan sikap garang. Tapi hakikatnya, hanya Zayn yang tahu betapa lembut dan indahnya hati si gadis cenge. Boleh ke persahabatan bertukar jadi cinta? 'Ops, aku jatuh cinta dengan si singa!'