Obsesi hantu ya, aku peduli! - Mars Land (Magic bean, 2018)
Aku tahu mimpi adalah manifestasi minda bawah sedar manusia. Orang selalu bermimpi fasal perkara yang pernah dialami atau yang ingin mereka capai. Selalunya tentang sesuatu yang memberi impak kepada emosi mereka. Macam trauma silam. Tetapi aku tidak nampak langsung kaitan mimpi aku dengan apa yang aku ingin capai. Apatah lagi dengan hal yang aku pernah alami. Ya, aku tidak percaya hantu. Namun aku obsesi memburunya!