Kau sembah apa? part 2 : membongkar ajaran-ajaran menyimpang dalam agama-agama di Malaysia - Ahmad Iqram Mohamad Noor (Puteh Press, 2020)
Jika ajaran sesat dalam Islam di Malaysia kita ada Ayah Pin dan Rasul Melayu. Perkara yang sama juga berlaku kepada agama lain, malah ajaran-ajaran mereka itu telah berkembang di Malaysia. Ia menjadi topik hangat dikalangan penganut Kristian, Hindu dan Buddha di Malaysia yang mungkin kurang diberi perhatian kepada kita sebagai Muslim di Malaysia.