Aku, dia dan bantal busuk (Keropok Publications Sdn Bhd, 2020)
Pastinya ramai yang ter tanya-tanya tentang maksud disebalik tajuk #thepotatocouple. Ada dua sebab utama untuk tajuk unik buku ini. Kentang mempunyai sedikit rasa manis. Seperti cinta ada kemanisannya (tapi tidak boleh terlalu manis kerana itu akan menyebabkan diabetes). Kentang juga adalah dumber karbohidrat utama seperti cinta yang memberi tenaga kepada setiap pasangan. Kerana cinta itu buta, kita boleh melakukan apa sahaja (haha). Komik ini menyentuh pelbagai topik seperti bantal busuk, masalah gadis pensel, dan perkara-perkara peliki yang sering terjadi kepada pasangan bercinta.