Buku ini potong stim ketagihan dan cara-cara untuk mengawalnya - Mohd. Yunus Pathi (MPH Group Publishing Sdn Bhd, 2019)
Sebuah buku yang mendedahkan cara cara mengawal ketagihan dadah yang menjadi barah dalam masyarakat kita. Buku yang mesti dimiliki dalam usaha kita semua membantu mengurangkan masalah yang semakin membarah. Penulisan yang santai tidak merumitkan pembaca untuk memahami isi kandungan yang ingin disampaikan oleh penulis.