No.1 X 3 - Anwar Fazal Dr. 1982- (WhiteCoat Group Sdn Bhd, 2020)
26 cerita daripada 26 ikon ternama dari bidang yang berbeza disatukan dalam buku ini dengan 1 misi yang sama; mengangkat martabat ibu; manusia yang selayaknya diagungkan hingga hujung nyawa.