Malaysia melabur 10 benda kita kena tahu - Eza 1981-; Khairi 1981- (AcePremier.com Sdn Bhd, 2020)
Kenapa Anda Perlu Baca Buku Ini? Pernahkah hal-hal berikut terlintas di minda anda? - Hendak melabur, tetapi di mana patut saya melabur? - Hendak melabur, tetapi risau pula ditipu scammer? - Bagaimana untuk memastikan sesuatu pelaburan itu adalah patuh Syariah atau tidak? - Antara jenis- jenis pelaburan, yang manakah paling sesuai dengan saya? - Dalam suasana ekonomi yang tidak menentu, apakah pelaburan 'Safe Haven' yang boleh saya pilih?