Keranamu Corona antologi 43 kisah Covid-19 - Azizon Othman (Ultimate Wealthiness, 2020)
Tiba-tiba dunia dikejutkan dengan pandemik baharu yang dasyat! Entah secara kebetulan atau memang begitu kejadiannya. Dunia diserang dengan wabak luar biasa ini setiap 100 tahun sekali bermula 1720 apabila berlaku wabak Marseille di Perancis. Pada tahun 2020 serangan Corona Virus melanda dunia. WHO telah mengisytiharkan COVID-19 sebagai pandemik pada 11 mac 2020. Antologi ini adalah kumpulan kisah pengalaman yang dilalui penulis sepanjang PKP yang terdiri daripada pelbagai lapisan kehidupan. Tidak kurang juga pengalaman frontliners yang terpaksa berdepan dengan pesakit positif COVID dan 'azab'nya ketika menjalankan tugas dengan memakai PPE serta penjarakan sosial dengan ahli keluarga. Pengalaman ini sangat mahal yang mereka kongsi dengan pembaca, bagaimana detik itu menjadi kenangan dan sejarah bagi mereka.