Pertarungan bull shark - Lew, Wilson (Siri x-venture jejak alam, 2021)
Pembalakan haram tersembunyi jauh di dalam hutan! Jason dan Charles meredah hutan untuk membongkar sindiket pembalakan haram yang semakin berleluasa. Pertembungan mereka dengan harimau bintang bull shark menambahkan lagi risiko maut di hutan tebal. Mampukah Jason dan Charles mencari jalan demi kelangsungan hidup?