Speeder 03 - Zint (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2021)
Keghairahan Alif pada racing semakin memuncak. Sehebat mana pun pencabarnya, kacang je Alif kalahkan diorang. Fuh, memang power! Tapi, selagi belum beradu kekuatan dengan Zikri, hidup Alif takkan tenang. Demi mengejar geleran nombor 1 yang diidamkan, dia sekali lagi mencabar Zikri. Adakah Zikri berjaya diumpan untuk terjebak sama dalam kancah perlumbaan ni?Jilid ke-3 lebih mantap + menguji emosi!.