Pemantapan dan pembinaan ilmu linguistik berasaskan korpus - Fazal Mohamed Mohamed Sultan; Norsimah Mat Awal; Harishon Radzi (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012)
On linguistics of Malay language