tetamu tengah malam - Jo; Kin (Siri benda pelik, 2021)
Semasa cuti sekolah baru-baru ni, Seth dan rakan-rakan mengikuti rombongan ke banda raya bersejarah Melaka. Di sana diorang menginap di sebuah hotel namun berlaku banyak insiden tak dijangka. Ada yang ganggu lena rakan sebilik, lembaga muncul dan macam-macam lagilah. Takkanlah dah lewat malam pun nak bergurau. Eh, tunggu kejap... kenapa lain macam je muka diorang? Ada yang dirasuk ke?