Kepemimpinan komuniti - Ong, Jessica Hai Liaw; Khairunneezam Mohd. Noor; Khairunnisa Mardzuki; Farhana Sabri (Penerbit UPNM Penerbit USIM, 2020)
[Buku ini] menghimpunkan 10 artikel yang membincangkan isu dan cabaran meliputi pelbagai aspek dalam kepimpinan.