ULTRA Qalif : KUDRAT OPTIMUM - Bophairy (Siri bestseller Komik-M, 2023)
Qalif yang baru menyedari dirinya ‘kehilangan’ kuasa mengalami saat-saat yang sukar ketika sedang membasmi jenayah. Kini dia terpaksa menghadapi para penjahat dengan hanya menggunakan kudrat dirinya sendiri tanpa bantuan kuasa istimewa. Namun, bukan mudah bagi seorang remaja biasa menyaingi kekuatan lelaki-lelaki dewasa yang ternyata bukan calang-calang dalam profesi jenayah dan gengster. Setelah bermati-matian, akhirnya Qalif cuma tinggal nyawa-nyawa ikan. Adakah riwayat Qalif akan tamat begitu sahaja di sini?