Buruan hantu - Dreamer (Siri black rose, 2021)
Menurut atuk, ada legenda pokok pisang kaki merah yang luar biasa. Jika sesiapa makan buah tu, apa-apa penyakit pun boleh sembuh dan pasti panjang umur. Namun syaratnya kena petik sebiji je. Kalau tamak haloba, akan ditimpa malapetaka.Bila atuk tiba-tiba jatuh sakit, Rania cuba dapatkan pisang kaki misteri tu supaya atuk sembuh. Malangnya ketika di gunung, muncul hantu pemburu nak rampas pisang kaki dari Rania!Misteri buruan hantu dalam siri hitam 'Black Rose'!