Maia - Pasha (Prolong Media, 2018)
"Apa yang akan lakukan kalau kau tahu orang di sekeliling kau penuh dengan kepura-puraan?" Bagi Maia, dia memilih untuk mengasingkan diri. Biarlah dia hidup sepi tanpa sesiapa asalkan hatinya aman dan tidak terluka. Namun perkenalannya dengan Azad menggubah semua. Kesepiannya mula terisi dan Maia mula terasa benar-benar 'hidup' untuk pertama kalinya. Sayangnya, ada harga yang perlu dibayar untuk dia mengecapi semua itu. Sanggupkah Maia membayar harga yang tinggi demi mendapatkan sesuatu yang normal? Atau dia rela selamanya hidup dalam kesepian?