Bunga api, lihat dari bawah atau sisi? - Iwai, Shunji; Ohne, Hitoshi (Kodokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2017)
Semasa Pesta Bunga Api musim panas, Norimichi, seorang pelajar lelaki yang tinggal di bandar pelabuhan berjanji untuk saksikan bunga api bersama rakan-rakannya. Pada petang hari yang sama, gadis idamannya, Nazuna mengajak Norimichi melarikan diri. Namun rancangan itu gagal bila ibu Nazuna mengheretnya pulang menyebabkan mereka terpisah. Untuk bersama, Norimichi berharap dapat ulang semula hari itu dan memperbetulkan semuanya. Apa takdir cinta mereka bila hari yang sama berulang kembali...?