Student union generasi baharu gerakan mahasiswa - Zulkifli Hasan; Muhammad Amin Mubarak; Wan Harith Iskandar Wan Roslan; Idayu Mumtaz Iskandar (Ilham Books, 2020)
Penulisan buku ini menggabungkan idea yang didapati menerusi rujukan dan pengalaman. Kandungan buku ini bukan hanya bersifat akademik menganalisa kajian-kajian dan amalan-amalan Kesatuan Pelajar sedia ada tetapi mengandungi pengalaman secara langsung penuh bermakna merealisasikan hasrat penubuhan Kesatuan Pelajar. Dengan motivasi bahawa buku ini boleh dijadikan rujukan kepada ramai khususnya para pengkaji gerakan mahasiswa, kami tampilkan kandungan buku ini dengan fakta, teori, falsafah, amalan, sejarah, analisa dan pemerhatian mengenai Kesatuan Pelajar di Malaysia dan luar negara. Buku ini juga berkongsi pengalaman dan pemerhatian terhadap reaksi dan maklum balas pemegang taruh dan pihak berkepentingan mengenai usaha ke arah penubuhan Kesatuan Pelajar.