Rosmoh perempuan puaka - Naufal Tarmizi (Lejen Press, 2015)
Bagi Rosmah, tohmahan sebagai dalang bagi kematian demi kematian di kampung itu ibarat bernafas di hujung tali gantung. Keadaan bertambah buruk apabila anak gadis Shahrizat si mulut celupar turut menjadi mangsa. Mereka jadi gila. Semua jadi histeria. Apabila seluruh penduduk kampung mengecam keras Rosmah yang baru berhijrah dan mengenakan purdah, bapanya naik amuk. Namun, misteri tetap gagal dirungkai. 'Hantu Wanita Berpurdah' terus menjadikan anak dara sebagai korban. Siapakah wanita berpurdah itu? Siapa sebenarnya Rosmah?