Main gila sebuah antologi cerpen - Aisa Linglung (Lejen Press, 2012)
Di sebalik senyuman manusia-manusia yang kelihatan normal itu, terselit kegilaan yang ingin bebas dari segalanya yang menjerut kehidupan yang tidak akan pernah berhenti mengulangi sejarah yang tidak dimakan waktu sehinggalah menemui maut. Boleh jadi kau mati dengan kepala yang terpisah dari tubuh, atau boleh jadi kau mati melihat jantung kau direntap keluar mahupun mulut pistol bercium dengan mulut kau. Main Gila, sebuah buku yang menceritakan kegilaan yang menari-nari di atas garisan normaliti. Antologi cerpen hebat garapan tujuh belas penulis yang merencah karya berdarah ini dengan cukup bergaya.