"Dah gemuk lah!" 30 cara sempurna untuk muncul lebih langsing - Tunku Halim (MPH Group Publishing Sdn Bhd, 2018)
20 Rahsia Untuk Perut Kempis?" "5 Makanan Yang Harus Dielakkan?" Ianya mungkin tidak akan membantu anda. Tetapi tidak mustahil jika mengikut 30 langkah yang sempurna! Sukar untuk hilang lebihan berat badan untuk rakyat Malaysia kerana didedahkan kepada makanan yang enak di sekeliling kita. Buku ini cukup komprehensif, dihidangkan secara santai walaupun ada kalanya serius, menjelaskan kepada anda apa yang harus diketahui untuk menghapuskan berat berlebihan. Anda akan sedar betapa selama ini maklumat yang diperolehi tidak tepat. Justeru pembacaan ini akan menjelaskan dengan mudah istilah sains dan nutrisi yang relevan di sebalik penurunan berat badan. Tiga puluh cara sempurna ini boleh membantu dengan berkesan, sangat fleksibel dan praktikal, jadi anda ada pilihan yang mana satu sesuai dengan gaya hidup anda. Dengan buku ini, anda kini boleh mencapai hasil yang sihat sepanjang hayat bukan sahaja untuk diri sendiri, tetapi juga keluarga dan mereka yang disayangi.