Dear Yayah mulanya di sini - Farihah Iskandar (DY Kreatif Network, 2015)
Siapakah itu Yang mengetuk pintu hati Yang memberi salam pertama Siapakah itu Yang menguntum senyum di bibir Yang mengukir kata manis Siapakah itu Yang berlari di kaki langit Yang menantiku disebalik tirai pelangi...