Dunia plot twist - Abstrakim 1995- (Abstrakim Publication, 2020)
Kisah seram yang ditulis oleh Abstrakim. Mereka tinggal di dalam dunia yang penuh kejutan. 6 buah cerita seram dan thriller yang sangat popular kini telah dibukukan.Cerita yang sangat menarik yang berkaitrapat antara satu dengan lain ,yang akan membawa para pembaca ke dalam dunia plot twist.